BEOGRAD

KOMBI ZA SELIDBE

Prevoz robe kombijem

Potreban vam je kombi za selidbe?

Prevoz i selidbe kombijem 

Kombi za selidbe koristimo kada se rade delimične selidbe sa manjim brojem stvari ili kao dodatno vozilo kada sav nameštaj ili pokućstvo ne mogu da stanu u kamion za selidbe.
Idealno rešenje za uske gradske ulice i manju količinu nameštaja ili robe je kombi prevoz. Iz tog razloga i nije čudno što je sve veći broj kombi vozila na gradskim ulicama gde svakodnevno dopremaju robu u trafike, prodavnice, lokale, pekare, butike, radionice. Kurirske službe takodje koriste kombi vozila jer su to sada moderna, sigurna i brza teretna vozila koja se kreću brzinama putničkih vozila. Zapremine tovarnih prostora kreću se od 9m3 pa sve do 18m3 tako da u maksi verzijama u jednu turu kombijem možete spakovati prilikom selidbe kompletan nameštaj i tehniku iz garsonjere.
Kombi selidbe radimo novim kombijem Fiat Ducato zapremine 17m3 specijalno tapaciranim za transport nameštaja.
Cena transporta robe kombi vozilima na teritoriji Beograda je 2.500rsd. Van Beograda za razdaljine preko 100km u jednom pravcu cena transporta iznosi 45rsd./km gde se računaju oba pravca kao i putarine ako se koristi autoput.
Naša kombi vozila su čista i održavana i u svakom momentu spremna za transport robe na teritoriji cele Srbije. Naš slogan je: "Uvek u pokretu", stoga možete očekivati brz, siguran i povoljan transport robe sa garancijom kvaliteta izvršenih usluga.

Besplatna procena cene

Pratite nas